dimarts, 17 de juliol del 2007

L'iPhone s'estrena amb èxit de vendes als Estats Units


La febre que ha desvetllat l'iPhone s'ha confirmat amb les primeres xifres de vendes als Estats Units. Tot i que ni les botigues ni la mateixa Apple han volgut aclarir quants terminals s'han ofert al públic, tot apunta que les vendes han estat espectaculars. La companyia nord-americana de telefonia AT&T ha explicat que el revolucionari mòbil es va esgotar en poques hores a les 162 botigues dels Estats Units que el van posar a la venda.
Mark Siegel, un portaveu de AT&T, no ha especificat la quantitat inicial que va sortir a la venda, tot i que ha assegurat que "pràcticament totes les botigues en van esgotar les existències".
L’iPhone és un revolucionari terminal intel·ligent que combina un iPod, navegador d'internet, pantalla tàctil, agenda i aplicacions mòbils. El producte es ven en dos models de 499 i 599 dòlars, que permeten emmagatzemar 4 i 8 gigabites de contingut, respectivament. La companyia telefònica que té els drets exclusius durant els pròxims cinc anys disposa de plans que oscil·len entre els 60 i 100 dòlars mensuals.
Es desconeix quan el tindrem a Europa pero es calcula que serà entre la tardor i el Nadal.